top of page

Ett magiskt möte! Både med dig själv och en annan levande kärleksfull, fyrbent själ!

 

Utveckla din relation med dig själv och din själ tillsammans med hästen.

I stillhet, lugn och ro, utan press och prestation. Vem är du då?

Hästen hjälper dig att komma ner i varv och på så sätt längre in i dig själv. Du får tillträde till en ny dimension av dig själv. Vem är du där?

Vem är du utan lager av krav från omgivningen och dig själv? Här släpper du alla borden och måsten om dig själv, verkligheten och ditt liv och träder in i lugnet kring att du duger precis som du är.

Här finns tillåtandet av alla känslor "bra" eller "dåliga" och du landar i en vetskap om vem du är, dina behov och vad som är viktigt för dig.

I denna medvetna närvaro kommer det budskap som du kanske vill ha hjälp att tolka. Jag hjälper dig med det och jag hjälper dig vidare med vad som kan vara ditt nästa steg. Allt detta sker med vetskapen om att du bär svaren. Du har svaren till vad som är sant och viktigt för dig.

Nyfiken? Skriv till info@lindamalmkvist.se eller ring på 0708 66 38 48

SJÄLSNÄRVARO

MED HÄST-Är du redo för ett magiskt möte?

Linda_Malmkvist_Mindful_Tapping_häst2.pn
Linda_Malmkvist_Mindful_Tapping.png
Linda_Malmkvist_Mindful_Tapping_häst.png

Är du redo för ett magiskt möte? 

Hos mig har du möjligheten.

Hur går det till?

Då jag har tre stycken hästar kan jag ta emot sällskap upp till tre personer. 

Du väljer om du vill sitta inne i hagen eller utanför staketet, vilket du känner dig trygg att göra. Alla hästarna tycker om denna typen av arbete, är lugna och trygga.

Innan du kommer får du ett mail med instruktioner om besöket och säkerheten tillsammans med hästen. Det är viktigt att du följer dessa.

Ditt besök sker i tystnad, börja gärna den redan på din resa hit, när du kommer får du information om besöket och hästen du ska träffa. Du får också möjlighet att ställa frågor sen går vi in i tystnad.

Du får ha med dig papper och penna i ditt möte med hästen. Under mötet med hästen är du i tystnad och du kan rita det du får till dig. Jag säger till när det gått knappt en timme och du avslutar i din egen takt.

Efter det får du, fortfarande i tystnad, lite fika och du kan skriva om din upplevelse. 

Som avslutning svarar jag på eventuella frågor om det som kommit till dig, om du behöver hjälp att tolka dina budskap och vidare coaching.

Investeringen för dig i detta magiska möte:

1 person 2150 kr  (besöket tar ca 2 timmar)

2 personer 1350 kr/person (besöket tar ca 2,5 timmar)

3 personer 1025 kr/person (besöket tar ca 3 timmar)

Jag har självklart de tillstånd och försäkringar som behövs.

bildhemsida_edited.jpg

Att ponnyn Mimmi ville vara med mig av egen fri vilja va stort för mig. Det blev ett möte med mig själv. Tack Mimmi för ditt tålamod, att du ville göra detta och tack Linda som gjorde det möjligt!   

 

       — Maggan

I mötet med Kalle, så tänkte jag, att jag ska försöka ha ett sådant öppet sinne som möjligt. Jag ska väl villigt erkänna att jag hade en fundering på vad jag gav mig in på. Jag gick in i hagen satt mig ner, efter ett tag kände jag att jag mer kunde vara här o nu, närvaron ökade. Efter att ha suttit en stund , fick jag till mig eller mer kunde se, olika samband på hur jag valt att agera på situationer o känslor innan. Men jag fick även till mig vilka val jag hade att nu kunna agera annorlunda. Se mina styrkor. Mötet gav mig väldigt mycket. Mycket mer än jag kunde ana.

 

           — Christel    

 

 

bottom of page