top of page

MINA PAKET

Första sessionen, vad gör vi då?


Första sessionen är ungefär likadan för alla mina klienter. Detta för att jag vill säkerställa att du har den kunskap och har fått den information du behöver för att kunna arbeta vidare, att du vet hur och varför Mindful Tapping fungerar och är så effektivt. Om du gått någon kurs i Mindful Tapping eller på något annat sätt har denna kunskap så gör vi en repetition.

 

Vi börjar med en kort information om hur din hjärna, kropp och nervsystem lagrar minnen och upplevelser. På så sätt förstår du dig själv bättre.

Vi går igenom de olika nivåer av stress som jag kallar "trafikljuset".

Vi pratar om vilka svårigheter du upplever och vad du vill arbeta med. Känns detta svårt och du inte vet vad du ska börja, hjälper jag dig att reda ut det. 

 

Det finns många metoder inom konceptet men då det inte går att lära sig alla på en gång börjar vi med att du får lära dig de punkter vi använder vid själva tappingen (knacka på punkter). Det kan kännas konstigt att göra det men det fungerar!

 

Vi går igenom punkterna som vi använder och hur du gör när du tappar. Om du skulle känna att det är svårt att tappa själv, kan jag tappa på dig.

Sedan börjar vi att arbeta med det som du vill börja med. Du har ett inåtriktat fokus under tiden du tappar.

 

Du styr hela din process och jag skapar det trygga utrymmet för dig att vara med det som är jobbigt och svårt för dig. Jag kan ställa frågor, mm men det är du som bestämmer över processen. 

 

Kommer det upp rädslor och motstånd (motstånd mot förändring har vi alla mer eller mindre) arbetar vi med dem. Vi har en dialog så att du känner dig trygg i det som sker. Första gången arbetar vi ca 50 min med din svårighet. Detta är en lagom tid för du orkar sällan längre. 

 

Endel tycker det är svårt att vara i sin kropp och tror inte att de ska kunna det men det löser sig alltid.

Min erfarenhet är att många gånger är detta lättare än vad du tror.

Startpaket

Detta är mitt minsta paket och är en bra start för dig som aldrig jobbat med Mindful Tapping och som vill se hur det hjälper dig. Du får en bra start att lära dig effektiva metoder som hjälper dig och du får redskap att arbeta vidare hemma i din egen takt. Du bestämmer vad du vill arbeta med under sessionerna. Ibland är det samma sak som vi går på djupet med , ibland olika saker. Kommer det upp rädslor och motstånd mot förändring jobbar vi med det.

 

Här ingår det:

1 st 90 min session - vår uppstartsession. Du lär dig om ditt nervsystem, hur din barndom har påverkat hur du är som vuxen och vilka punkter vi använder i tapping. Vi gör också en hel session där vi jobbar med ditt problem/svårighet

 

2 st  60 min sessioner där vi fortsätter att arbeta med tapping och du får lära dig fler metoder. 

Hur lång tid vi har mellan sessionerna bestämmer vi tillsammans men jag brukar rekommendera max två veckor. 

Resultatet är: Du har en bra och trygg grund att använda de metoder du lärt dig. 

Du är lugn i kroppen och huvudet. Sover gott och vaknar utvilad. Du är närvarande och har närmare till skratt.


För vem?: Detta passar dig som vill prova om Mindful Tapping är något för dig. Du kanske upplever problem med huvudvärk, migrän, oro, fobier, sömnproblem, om du skjuter upp saker.


Pris 3500 kr inkl moms.

 

Kan delbetalas.

 

Fortsättning 5 eller 7 ytterligare sessioner
 

För vem?: Passar dig som är redo att ta lite större steg i din personliga utveckling. 

Detta passar tex för olika former av ångestproblematik, utmattning, förbättra självkänsla/självförtroende, du har ett medvetet trauma du är redo att bearbeta, du vill prestera på topp under press, du tycker det är jobbigt att prata inför folk eller att det är dags att ta tag i den där drömmen du verkligen vill uppnå.

 

Här får du lära dig flera av metoderna in mindful tapping och du får mer erfarenhet vilket gör det lättare för dig att jobba vidare hemma själv.

 

Du bestämmer vad du vill ha fokus på under sessionerna, vilken av dina svårigheter/problem du vill jobba med. Detta kan variera mellan gångerna och olika klienter. '

 

Vissa vill jobba med olika saker medan andra vill gå på djupet med en sak. Kommer det upp rädslor och motstånd mot förändring jobbar vi med dem. 

5 st eller 7 st 60 min sessioner med mindful tapping. 

Hur lång tid vi har mellan sessionerna bestämmer vi tillsammans men jag brukar rekommendera ca 10 dagar. Då hinner du arbeta lite själv men tappar inte energin i processen.

Resultat: Här är resultaten väldigt tydliga! Du märker stor skillnad i ditt mående. Har du jobbat med att prata inför publik gör du detta med lätthet.

Har du haft fokus på din självkänsla märker du att du har lättare att sätta gränser. Din syn på dig själv och ditt värde har gjort stora förbättringar.

Du har tagit tag i den där drömmen du vill uppnå - den har blivit ett mål.

Pris: 5 st 60 min sessioner  5500 kr inkl moms och 7 st 60 min sessioner 7000 kr inkl moms

Kan delbetalas.

 

2 månaders full coachning!

Detta är mitt största paket.

 

För vem?: Passar dig som är redo att ta stora steg i din personliga/professionella utveckling.

Du vet att det ibland tar lite tid att uppnå det där små framstegen men vet också att det är just de som gör den stora skillnaden i ditt liv.

Du är redo att investera både tid och pengar i dig själv. 

Du kanske har arbetet med metoden innan och vet vilka resultat du får.

 

Här får du stora resultat i ditt mående och i din prestation om du tex är idrottare eller företagare.

 

Här jobbar vi på djupet med det som håller dig tillbaka från att må bra och förverkliga dina drömmar.

1 st 90 min session - vår uppstartsession!

Sedan ingår 8 stycken 60 min sessioner med mindful tapping.

Jag finns tillgänglig på mail eller chatt under hela denna tiden för eventuella frågor som kan komma upp. 

Du får extra pdf er eller guidade videos för att fördjupa arbetet

Pris: 18 000 kr inkl moms.

Kan delbetalas.

bottom of page