top of page
DSC_1207_edited.jpg

Det är dags att ta ansvar för din dröm!

Jag hjälper dig att hitta kraft och mod att våga följa dina drömmar (vilka de än är) och leva ett fantastiskt liv.

Lever du som jag gjorde tidigare? Är du stressad eller sjuk? Eller känner dig fast i ett liv som bara rullar på efter andras förväntningar? Vad vill DU?

Mitt sökande efter bättre mående...

I början av 2000-talet hamnade jag i en depression. Jag var så sjuk att jag inte ville leva längre. Jag såg helt enkelt ingen mening med att jag fanns. Hela mitt liv handlade om vad jag presterade och jag var aldrig nöjd. Det kunde alltid bli lite bättre. När jag tittade tillbaka på mitt liv så var det präglat av att aldrig vara nöjd. När jag blev sjukskriven trodde jag att det skulle ta två veckor sedan skulle jag bli frisk igen...

Det blev inte riktigt så och tur är väl det för annars hade jag inte starta mitt företag och jobbat med det jag gör idag.

 

Till slut insåg att jag behövde göra ett inåtriktat arbete. Jag behövde hitta svaren inom mig - varför hade jag blivit så sjuk? Vad var det som gjorde att jag drivit mig så hårt? Jag läste en hel del självhjälpsböcker och försökte praktisera det. Jag lärde mig att meditera. Jag gick på föreläsningar mm men saknade något som verkligen hjälpte mig i längden. Något där jag fick en varaktig förändring i mitt mående, hur jag tänkte, kände och agerade.

 

Så träffade jag en ny man och blev snabbt gravid. Min man blev dock allvarligt sjuk i en hjärtinfarkt tre veckor innan vår Love föddes och var sjuk under hans tre första år. Det tog hårt på mig. Jag fick prata med en kurator på sjukhusets hjärtavdelning och insåg att jag var arg på min man som blivit sjuk när vi precis fått barn. Och att han inte skötte om sig som jag tyckte för att bli frisk. Allt detta handlade om att jag var rädd att förlora honom. Att jag var besviken för hur det hade blivit när jag skulle få mitt enda barn. Det fanns många känslor som jag inte hade velat känna. När svårigheter händer väcker det även käsnlor som Jag insåg att det gått för långt, att jag inte kunde gå runt och vara arg och rädd och jag behövde hjälp på riktigt.

... och hur jag fann det

Då hittade jag Mindful Tapping. Jag fick ihop tillräckligt många för att det skull bli en kurs i min egna lokal och jag insåg direkt att jag hittat det jag sökte. Tyvärr hade min stress gått för långt och jag fick en sk TIA. En propp i huvudet. Som väl är kunde jag använda mig av Mindful Tapping för att rehabilitera mig. Jag arbetade mycket själv, tog sessioner över Skype med min lärare och sen blev det en kurs i närheten. Jag mådde inte alls bra och var stressad och orolig över om jag skulle orka. Jag hade en timmes bilfärd i vardera riktning och var inte ens säker på att jag skulle fixa det. Det låter konstigt men under kursen insåg jag att mitt huvud var helt dissocierat från kroppen. Antagligen från traumat av proppen. Jag tappade bokstavligen ihop mitt huvud igen. På ett ögonblick försvann all hjärntrötthet och för mig har den sedan dess aldrig kommit tillbaka. Det låter som ett mirakel och det känns nästan så.

 

Den person som återvände hem från kursen var alltså inte ett vrak utan JAG med full kraft. Jag var energisk, pigg och jag började ta tag i mitt liv. Detta var så påtagligt och jag ville lära mig ännu mer. Nu har jag gått fler kurser och är certifierad Mindful Tapping-terapeut. Jag lever i dag ett helt annat liv (och min man mår också bra).

 

Det som jag fick vill jag ge vidare. Mindful Tapping förändrade mitt liv totalt och är en väldigt effektiv metod som bygger på forskning inom flera områden. Jag vill lära mina kunder metoden, inte att de ska bli beroende av mig. Alla kan lära sig Mindful Tapping och använda det i sin vardag. Sen kan man komma till mig för att fylla på och lära sig mer. Jag startar regelbundet nya grupper och har flera grundkurser (steg 1) varje år. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och hjälpa andra hitta sin egen styrka och är så otroligt tacksam över att få vara med om de transformationer det innebär när människor förändrar sina liv till det bättre.

 


 

Här finns min berättelse

"Mindful Tapping tog mig från en ministroke till att må bättre än någonsin" '

Läs eller lyssna på ljudfil

Se film på YouTube

bottom of page