LINDA

MALMKVIST

Det är dags att ta ansvar för din dröm!

Linda Malmkvist

Lever du som jag gjorde tidigare? Är du stressad eller sjuk? Eller känner dig fast i ett liv som bara rullar på efter andras förväntningar? Vad vill DU?

Mitt sökande efter bättre mående...

I början av 2000-talet hamnade jag i en depression. Jag var så sjuk att jag inte ville leva längre. Jag såg helt enkelt ingen mening med att jag fanns. Det hade föregåtts av en lång period då jag sökt efter bättre mående. Men jag saknade alltid en metod som fungerade. Vissa saker hjälpte tillfälligt - jag gick på inspirationsföreläsningar, hoppet tändes men när jag kom hem tog det inte ens 10 minuter innan den känslan var borta. Jag insåg att jag behövde göra ett inåtriktat arbete. Jag behövde hitta svar inom mig - varför hade jag blivit så sjuk? Jag läste en hel del självhjälpsböcker och försökte praktisera det. Jag lärde mig att meditera.

 

Så träffade jag en ny man och blev snabbt gravid. Min man blev dock allvarligt sjuk i en hjärtinfarkt tre veckor innan vår Love föddes och var sjuk under hans tre första år. Det tog hårt på mig. Jag fick prata med en kurator på sjukhusets hjärtavdelning och insåg att jag var arg på min man som blivit sjuk när vi precis fått barn. Och att han inte skötte om sig som jag tyckte för att bli frisk. Jag blev mer och mer frustrerad och 2016 fick jag en propp i huvudet. Jag insåg att det hade gått för långt, att jag inte kunde gå runt och vara så arg och att jag behövde hjälp på riktigt.

... och hur jag fann det

Så hörde jag talas om Mindful Tapping. Jag blev intresserad och anmälde mig till en steg 1-kurs hos certifierade terapeuter. Jag mådde inte alls bra och var stressad och orolig över om jag skulle orka. Jag hade en timmes bilfärd i vardera riktning och var inte ens säker på att jag skulle fixa det. Det låter konstigt men under kursen insåg jag att mitt huvud var helt dissocierat från kroppen. Jag tappade bokstavligen ihop mitt huvud igen. På ett ögonblick försvann all hjärntrötthet och för mig har den sedan dess aldrig kommit tillbaka. Det låter som ett mirakel och det känns nästan så.

 

Den person som återvände hem från kursen var alltså inte ett vrak utan JAG med full kraft. Jag var energisk, pigg och jag började ta tag i mitt liv. Detta var så påtagligt och jag ville lära mig mer. Nu har jag gått fler kurser och är certifierad Mindful Tapping-terapeut. Jag lever i dag ett helt annat liv (och min man mår också bra).

 

Det som jag fick vill jag ge vidare. Mindful Tapping förändrade mitt liv totalt och är en väldigt effektiv metod som bygger på forskning inom flera områden. Jag vill lära mina kunder metoden, inte att de ska bli beroende av mig. Alla kan lära sig Mindful Tapping och använda det i sin vardag. Sen kan man komma till mig för att fylla på och lära sig mer. Jag startar regelbundet nya grupper och har flera grundkurser (steg 1) varje år. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och hjälpa andra hitta sin egen styrka och är så otroligt tacksam över att få vara med om de transformationer det innebär när människor förändrar sina liv till det bättre.

 


 

 

Här finns min berättelse

"Mindful Tapping tog mig från en ministroke till att må bättre än någonsin" '

Läs eller lyssna på ljudfil

Se film på YouTube

LINDA MALMKVIST

Certifierad Friskvårdsterapeut med kinesiologi och svensk klassisk massage.

Certifierad Mindful Tapper steg 3

Diplomerad samtalspedagog

 

KONTAKTUPPGIFTER


Adress Centralgatan 17

           365 92 Hovmantorp

Mail info@lindamalmkvist.se

Tel 0708 66 38 48

© LINDA MALMKVIST 2019