top of page

Från stress och oro till glädjeoch lätthet!   

 

 

Fri från trauma, Ja det går!

Från oro och ångest till glädje och kärlek!

Från smärta till smärtfri!

Från stress till att vakna utvilad!

Upplever du oro, ångest, utmattning?

Har du varit med om trauman? (olycka, misshandel, sexuellt våld mm)

Är det delar av ditt liv som inte fungerar? 

Upprepar du mönster som inte är bra för dig?

Har du saker du aldrig kommer igång med?

Har du problem med ilska?

Har du missbruk av till exempel mat, sex, socialamedier eller  alkohol?

Detta är bara några saker som mina klienter arbetar med tillsammans med mig.

Jag vet att det kan kännas hopplöst samtidigt vet jag att du har kraft och mod att förändra!

Vi gör det tillsammans, även om du gör det mesta jobbet. För jobbet är ditt. Bara du kan bestämma dig för att må bra och leva ett liv i kraft och mod.

När vi arbetar blir jag din största supporter. Jag delar all min kunskap och erfarenheter med dig. 

Mindful Tapping är en trygg,lättlärd och enkel metod för fysisk och psykisk hälsa, relationer, framgång i skola, idrott och arbetsliv. Metoden kan användas som självhjälp eller terapi. Du lär dig att lugna din hjärna och nervsystem så att du kan tänka klart och återfå mental balans när stress och känslor tagit överhand. På detta sätt kan du också göra dig av med ditt bagage av jobbiga saker som hänt dig och leva ditt liv som det är menat. 

 

Baserad på forskning

Konceptet Mindful Tapping är baserad på forskning om hur minnen lagras i hjärnan, nervsystemet och kroppen. Hur hjärnan fungerar vid stress och trauma. Forskningen visar hur de folkhälsoproblem tex stress, utmattning och beroende som vi brottas med idag ofta har sin grund i olika små eller stora trauman och stress från barndomen och livet.

Det är inte ditt fel! En sak som jag tycker är viktig så är det att ta bort skuld och skam kring varför du är som du är.

Våra upplevelser, främst som barn, formar vår hjärna, vårt nervsystem och därmed hur vi mår, tänker, känner oss, beter oss, vår hälsa, våra relationer och prestationer i livet.

Forskningen visar även kraften i att arbeta med "bottom up"-metoder, det vill säga kroppsorienterade metoder som balanserar nervsystem och hjälper hjärnan omlagra dessa negativa minnen. Med det menas att vi jobbar med det som känns i kroppen tex klumpen i halsen när du ska berätta om något.

Före 2004 trodde man att minnen från barndomen inte gick att förändra. Trots denna kunskap använder man sig ofta av olika terapier för att lära in nya tankar och känslor. Detta med varierande resultat.

 

Mindful Tapping är effektivt och ger varaktigt resultat!

 

Här kan du läsa om all forskning som gjorts och de positiva resultat som uppnåtts.

Neurovetenskapen har sedan 2004 visat att minnen kan transformeras och då får du en varaktig förändring! Hjärnan kan helt enkelt lär om!

Mindful Tapping består av ett flertal metoder som reglerar nervsystemet.

SOMATISK MINDFULNESS

Fokus inåt på vad du upplever i kroppen.

MINDFUL BSFF

Självhypnos genom instruktioner för undermedvetna problem.

TAPPING

Beröring av akupunkturpunkter.

MINDFUL MOVEMENTS

Fokus på långsamma rörelser och skakningar.

MINDFUL EYE POSITION

Ögonens positioner för att lösa upp trauman.

PAPEGOJTEKNIKEN

För transformering av begränsande tankar.

TAT

Beröring av huvudpunkter.

INTEGRERING

Av minnen i form av bild-, hörsel-, lukt-, smak och beröring.

Genom dessa metoder uppnås direkt och dramatisk förändring av hur vi mår, tänker, känner och beter oss. Läs mer på www.mindfultapping.se.

 

Du förändrar ditt liv! För alltid!

Låter det för bra för att vara sant? Boka ett kostnadsfritt"nyfiken på" samtal så berättar jag mera.

Medicinsk neurofysiologisk grund

 

Modern neurofysiologi och traumaforskning ger oss kunskap om hur kropp, hjärna och nervsystem påverkas av det vi är med om. Dessa kunskaper ger också insikt i vad som krävs för förändring och är invävt i det sätt som man arbetar med Mindul Tapping.
 

I konceptet Mindful Tapping ingår ett flertal metoder. Varje metod har sin potential att transformera, rekonsolidera (skriva om) medvetna och omedvetna minnen. Alla metoder kan användas var för sig eller kombineras. Därför går det lätt att anpassa arbetet till olika individer och olika typer av problem.

 

Passar alla

Mindful Tapping kan användas av alla oavsett bakgrund. Alla metoder är enkla, kraftfulla och trygga att använda. Människor stärks av att få kunskap kombinerat med metoder som gör att de kan hjälpa sig själva och varandra. När du lärt dig Mindful Tapping kan du jobba vidare hemma själv. Du kan lära dina barn, familj och vänner denna enkla metod. På detta sätt blir du inte beroende av en terapeut för dina framsteg men kan ta hjälp om du behöver extra stöd.  

Basen är somatisk mindfulness (hur det känns i kroppen)

Det krävs mer än en metod för att lösa problem och olika människor trivs olika bra med olika metoder. Därför ingår ett flertal metoder i konceptet Mindful Tapping. Dessa metoder kan man använda var för sig eller kombinera.

 

Hur går det till?

 

  1. Välj ett problem som du vill jobba med

  2. Tänk på eller prata om problemet (aktivera det)

  3. Notera. Ha en medveten uppmärksamhet vad som händer inombords. Vad händer i kroppen? Det kan vara en klump i magen. (somatisk mindfulness)

  4. Använd metoder som reglerar om nervsystemet och förändrar minnen.

 

Läs mer om forskningen bakom Mindful Tapping på www.mindfultapping.se.

Det går utmärkt att göra digitalt om vi bor långt ifrån varandra.
Hur går en behandling till? Upplev Lindas behandling.

Tanken "jag är lat" går från laddad till osann.

Se film på YouTube

Mindful Tapping har förändrat Lindas liv

Här är hennes berättelse. 

"Mindful Tapping tog mig från en ministroke till att må bättre än någonsin" '

Läs eller lyssna på ljudfil

Se film på YouTube

Jag har testat mindful tapping hos Linda och jag har varje gång gått därifrån med ett lugn. Hon har en oerhört skicklig förmåga att ställa de rätta frågorna som leder dig in i det problem/besvär som du vill jobba med.

Aldrig tidigare har jag blivit hjälpt så mycket på kort tid och det mest underbara med Mindful tappingen är att man kan förstå sig själv och släppa lager av känslor, tankar och jobbiga beteenden som man dras med pga. olika saker man upplevt genom åren. Helt fantastiskt!

 

Tusen tack Linda!

— Tina Jonsson

Linda har hjälp mig med så mycket, hon tar verkligen hand om kundernas både kropp och själ. Jag har provat det mesta från erkänt duktiga kiropraktorer, naprapater, homeopater till psykologer men ingen har hjälpt så bra som Linda.

 

Massagen är grymt bra men bäst är ändå mindfull tapping, det har gett helt fantastiska resultat. Jag känner mig starkare än på bra länge och jag har fått en bra insikt i mig själv, och det är tack vare Lindas hjälp!

— Chatrin Sjögren

bottom of page